TAOS UĞULTUSU-İNTİHAR ETTİREN UĞULTU!



Kulağa gerçekten ürkütücü gelen bu TAOS UĞULTUSU, Amerika birleşik devletlerinde duyulmaya başlayan bu ses, bir çok yere de etkisini gösteriyor.

 Özelllikle İzole ve küçük yerlerde duyulan bu ~UĞULTU~ nun önüne geçilmiyor olması ise olayın ciddiyetinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Dünyanın bir çok yerinde bu uğultuyu duyan insanların sinir sistemini altüst olmasıyla birlikte uğultunun geceleri gündüze nazaran daha çok yüksek ve hissedilir olduğu görülmektedir.

SADACE BAZILARI DUYABİLİR!

Peki ya bazılarının bu sesi duyması ve diğerlerinin bu sesi hiç bir şekilde duymamasının sebebi ne? 1950 yılında çeşitli yerlerden gelen ihbarlarla başlayan bu TAOS UĞULTUSU daha sonradan başka bölgelerden düşük frekanslarla ortaya çıkmıştır. Bu sesi duyanlar da çığlık atma isteği, durup dururken ağlama, nefes daralaması, kusma, burun kanaması vb. tepkiler veriliyor. Genelde 55-70 arası yaşlarda ki insanlar bu sese mağruz kalıyor.

İngilizce de HUM diyerek adlandırdıkları UĞULTU mağduru insanlar bu sesi “rölantide çalışan bir dizel motoru” diye tanımlıyor. Bu uğultuyu duyan insanlardan biri olan  JacquesGeceleri çok daha kötüleşiyor... Uyumak zorlaşıyor çünkü arka planda sürekli bu sesi duyuyorsunuz. Sürekli dönüp duruyor ve kafanızı daha fazla bu sese takıyorsunuz”  demiştir

Bu sesi duyan madur insanlarda mide bulantısı, baş ağrısı, burun kanaması, halsizlik, uyku bozukluğu hastalıkları ortaya çıkıyor. 


 PEKİ YA BU BİR DENEY Mİ?

Bazı kaynaklarda bunun bir deney olduğunu düşünenler var. Diğer kaynaklar da ise bunun bir doğa olayı olabileceği söyleniyor. Bana kalırsa bunun deney olma ihtimali çok yüksek. Çünkü 1950 yılından beri devam eden bu sesi, bu uğultuyu neden sadace bazı insanlar duyuyor? Ve neden duyan insanlar 55-70 yaşları arasında oluyor?

 Bu sesi duyan ve ardından intihar eden insanlar gerçekten de çok fazla. Ve gündüzleri bile bu ses duyuluyor. Kaynağı ise 1950 yılından beri bulunamıyor. Peki duyduklarında neden mide bulantısı, burun kanaması, halsizlik veya baş ağrısı hastalıkları ortaya çıkıyor?

Bakın baş ağrısı ve halsizlik kabul edilebilir. Normal olabilir. Çünkü bazı sesler var internette dolaşan, ve bu sesleri dinlediğiniz zaman bu belirtiler ortaya çıkabiliyor. Ama mide bulantısı, kusma ve burun kanaması işi ciddi bir hale getirir. Çünkü hiç bir ses bu etkiyi vermez bize.

Eğer bu ses yayılmaya devam ederse, ve intihar olayları artarsa bilin ki bu ses doğa olaylarından biri değildir. Bu bir deneydir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki blogta görüşmek dileğiyle Hoşçakalın Mutlu kalın...

https://www.instagram.com/endless_heaven6/

Yorumlar

Popüler Yayınlar